Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

H Ελληνική Βιομηχανία Προϊόντων Καθαρισμού Vellis ΑΒΕΕ, με έδρα τη Λάρισα, βρέθηκε και η ίδια κοντά στη δίνη των πρόσφατων πλυμμήρων.

Με υψηλό το αίσθημα της αλληλεγγύης και της κοινωνικής προσφοράς, στηρίζει τους πληγέντες, χωριά και φορείς με δωρεά προϊόντων καθαρισμού όπως σφουγγαρίστρες, πανιά, κουβάδες, κοντάρια κτλ. που είναι απαραίτητα για τη βελτίωση των συνθηκών που επικρατούν.

Προϊόντα προσφέρθηκαν σε: Πυροσβεστική Λάρισας, Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Λαρισαίων, Φορέα Κοινωνικής Μέριμνας Θεσσαλίας, Ναό Αγίου Κωνσταντίνου Φαλάνης, Πλημμυροπαθές χωριό Παραπήνειο και Φορέα Κοινωνικής Κουζίνας Ο Άλλος Άνθρωπος, Περιοχή Άγιος Θωμάς, Λάρισας.

Ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας, κ. Γιώργος Βελλής δήλωσε: “H Θεσσαλία είναι το σπίτι μας. Είναι το μέρος που ζούμε και εργαζόμαστε και που και οι ίδιοι μεγαλώνουμε τα παιδιά μας. Ως ένδειξη στήριξης κι αγάπης για τον τόπο μας, είναι χρέος μας να βρισκόμαστε δίπλα στους συμπολίτες μας. Στηρίζουμε τις πλημμυροπαθείς περιοχές με προϊόντα καθαρισμού ώστε να διευκολύνουμε όσο μπορούμε την καθημερινότητά τους. Πάντα δίπλα τους με σεβασμό & φροντίδα εδώ και πάνω από 4 δεκαετίες. Αυτές είναι οι αξίες μας”.