Εταιρικό Προφίλ

ΒΕΛΛΗΣ ΑΒΕΕ

Η εταιρεία ΒΕΛΛΗΣ ΑΒΕΕ ιδρύθηκε το 1980 στην Γιάννουλη Λάρισας και δραστηριοποιείται μέχρι και σήμερα στον χώρο κατασκευής προϊόντων καθαρισμού για οικιακή και επαγγελματική χρήση .

Στην πολύχρονη παρουσία της στον χώρο έχει καταφέρει να κάνει τα προϊόντα  της να  βρίσκονται μεταξύ των πρώτων στην επώνυμη ζήτηση από τον τελικό καταναλωτή.

H ΒΕΛΛΗΣ ΑΒΕΕ, πιστή στην αποστολή της και με απόλυτη αφοσίωση στον πελάτη, συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της, προσφέροντας μία μεγάλη γκάμα ποιοτικών προϊόντων καθαρισμού που ικανοποιούν και τις πιο απαιτητικές ανάγκες καταναλωτών και επαγγελματιών.

Τι κάνει την εταιρεία ΒΕΛΛΗΣ ΑΒΕΕ και τα προιόντας της να ξεχωρίζουν

 • Η εμπειρία

  40+ χρόνια επιτυχημένης πορείας στον χώρο της βιομηχανίας καθαρισμού

 • Η τεχνογνωσία

  Επιλογή στελεχών και εργατοτεχνικού προσωπικού με υψηλό know – how και συνεχής εκπαίδευση τους στα νέα τεχνολογικά δεδομένα

 • Η καθετοποίηση της παραγωγής

  Υπερσύγχρονος μηχανολογικός εξοπλισμός για άμεση και κάθετη παραγωγή που ανανεώνεται συνεχώς

 • Η πιστοποιημένη ποιότητα

  Πιστοποίηση ISO 9001:2008

 • Τα κατοχυρωμένα εμπορικά σήματα

  Κατοχυρωμένος διακριτικός τίτλος Vellis σε όλα τα επώνυμα προϊόντα της καθώς και κατοχυρωμένα εμπορικά σήματα στις ειδικές κατασκευές : Magic , Corina , Πολυσφουγγαρίστρα Vellis.

Όλα τα παραπάνω, μαζί με την αναγνωρισμένη ποιότητα από τον καταναλωτή έχουν τοποθετήσει την εταιρεία πολύ ψηλά στην ανταγωνιστική αγορά και  έχουν καταστήσει το όνομα Vellis συνώνυμο της αξιοπιστίας, της εμπιστοσύνης,  της εξυπηρέτησης και φυσικά της ποιότητας στην  συνείδηση των επαγγελματιών αλλά και των τελικών καταναλωτών.

Πιστοποιημένη Ποιότητα

Από το 2003  μέχρι και σήμερα η εταιρεία ΒΕΛΛΗΣ ΑΒΕΕ πιστοποιείται  απο τον φορέα TÜV Rheinland Cert GmbH